Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srbija: Miloševićev sin oslobođen optužbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin pokojnog haškog optuženika Slobodana Miloševića, Marko, oslobođen je optužbe da je, s još petero ljudi, zadao teške tjelesne ozljede trojici članova požarevačke udruge mladih "Otpor" koji su bili žestoki protivnici Miloševićeve diktature.

Kako prenose beogradski elektronski mediji, u obrazloženju presude sutkinja Gordana Vidojković je rekla da se sud rukovodio nepotpunim dokazima, zastarjelošću predmeta i nepostojanju namjere da se nanesu teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucnjava u SAD-u Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati" Slika nije dostupna Srbija od Rusije zatražila izručenje Miloševićeve supruge i sina

Na danas izrečenu presudu požarevačkog suda pripadnici udruge "Otpor" imaju 15 dana pravo žalbe, što će oni, kako su najavili, i učiniti.

Oštećeni su Marka Miloševića označili kao organizatora i sudionika tuče 2. svibnja 2000. godine, ispred kafića "Pasaž" u Požarevcu, u kojoj su "Otporaši" Momčilo Veljković, Nebojša Sokolović i Radenko Luković brutalno pretučeni dok su pokušavali zaštititi svog člana Dragana Milanovića.

Marku Miloševiću, koji ima izbjeglički status u Rusiji, sudilo se u odsustvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene