Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao do prve kuće

Srbija: 16-godišnjak se spasio od silovanja snažnim udarcem u genitalije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
16-godišnjak je svog napadača jednim potezom oborio na zemlju te pobjegao.

U Negotinu, na sjeveroistoku Srbije, jučer je nepoznati muškarac s ulice oteo 16-godišnjaka s namjerom da ga prisili na seks.

Pročitajte i ovo Travel blogeri Fernanda i Vincente Počelo suđenje Trojica od sedmorice silovatelja blogerice dovedena pred sud: Silovana žena poslala snažnu poruku koja slama srce Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva

Muškarac je tinejdžera na ulici udario tupim predmetom po glavi. On se onesvijestio što je nepoznati muškarac iskoristio da ga ubaci u svoj automobil i odvuče na skriveno mjestu u blizini sela Bukovče, kažu u policiji.

Zlostavljanje 'bivše' - Njezine gole fotografije lijepio po stupovima i dijelio po gradu

Kad je 16-godišnjak došao k svijesti, muškarac ga istjerao iz automobila i natjerao ga da klekne. Stao je ispred njega te svukao hlače i donje rublje i naredio mu da ga oralno zadovolji, u suprotnom će ga ubiti.

Dječak se u tom trenutku snašao i udario otmičara svom snagom šakama u genitalije. Muškarac je u bolovima pao na zemlju što je dječak iskoristio da otrči do prve kuće u selu i pozove policiju, piše Alo.

Dok je stigla policija napadač je nestao te se za njim intenzivno traga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene