Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Srbiji

Beograd: Njemački špijun danima mrtav ležao u beogradskom stanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački agent danima je ležao mrtav u beogradskom naselju Borča, a iako je njegovo tijelo pronađeno 3. srpnja, policija je tek prekjučer otkrila sumnjive dokumente, fotografije i mape, ali i policijsku značku SR Njemačke koja glasi na ime Tomasa Lederstatera.

Njemački agent danima je ležao mrtav u stanu, u beogradskom naselju Borča. Srpska policija je otkrila sumnjive dokumente, fotografije i mape, ali i policijsku značku SR Njemačke koja glasi na ime Tomasa Lederstatera, piše cafe.ba.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu"

PROVJERENO doznaje čija su imena poznatih političara u adresaru likvidiranog tajnog agenta

Doznaje se da je ovaj Nijemac istraživao kretanje ruskih podmornica i terorističku organizaciju Islamska država, a u njegovom stanu pronađeno je nekoliko laptopa, tableta, više od 15 kartica za banke, od kojih je pet bilo u funkciji, i više njemačkih i srpskih putovnica s različitim imenima.

Srpska policija je Veleposlanstvu Njemačke poslala zahtjev za izjašnjenje i dostavila izvještaj s brojem putovnice i datumom rođenja ispisanog na dokumentu - 1. ožujak 1966. godine.

Tijelo Nijemca u Borči pronašle su susjedi, jer im je bilo sumnjivo što ga nekoliko dana nisu vidjeli ni čuli, a iz stana u kojem je živio počeo se širiti neugodan miris. Kada je policija ušla u stan, pronašli su leš u poodmakloj fazi raspadanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene