Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njemački agent danima je ležao mrtav u beogradskom naselju Borča, a iako je njegovo tijelo pronađeno 3. srpnja, policija je tek prekjučer otkrila sumnjive dokumente, fotografije i mape, ali i policijsku značku SR Njemačke koja glasi na ime Tomasa Lederstatera.


Njemački agent danima je ležao mrtav u stanu, u beogradskom naselju Borča. Srpska policija je otkrila sumnjive dokumente, fotografije i mape, ali i policijsku značku SR Njemačke koja glasi na ime Tomasa Lederstatera, piše cafe.ba.

PROVJERENO doznaje čija su imena poznatih političara u adresaru likvidiranog tajnog agenta

Vezani članci Policija privodi Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja Detalji kuće strave u kojoj su zločinci ubijali i samljeli svoje žrtve: Pronađen DNK dvojice, ali gdje je još 11 nestalih? Policija u Srbiji Kaos u Srbiji: Automobilom probio ogradu ispred Skupštine, izašao iz vozila i bježao uz povike - "Ministri napolje!"

Doznaje se da je ovaj Nijemac istraživao kretanje ruskih podmornica i terorističku organizaciju Islamska država, a u njegovom stanu pronađeno je nekoliko laptopa, tableta, više od 15 kartica za banke, od kojih je pet bilo u funkciji, i više njemačkih i srpskih putovnica s različitim imenima.

Srpska policija je Veleposlanstvu Njemačke poslala zahtjev za izjašnjenje i dostavila izvještaj s brojem putovnice i datumom rođenja ispisanog na dokumentu - 1. ožujak 1966. godine.

Tijelo Nijemca u Borči pronašle su susjedi, jer im je bilo sumnjivo što ga nekoliko dana nisu vidjeli ni čuli, a iz stana u kojem je živio počeo se širiti neugodan miris. Kada je policija ušla u stan, pronašli su leš u poodmakloj fazi raspadanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook