Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelji su prijavile njihov nestanak prošlog tjedna nakon što se nisu pojavili na mikronezijskom otočiću Weno na koji su se otputili čamcem.


Trojica muškaraca, za kojima se tragalo tri dana, spašena su zahvaljujući tome što su palminim listovima na pijesku napuštenog pacifičkog otočića napisali riječ "help" (pomozite) koju je uočio zrakoplov američke mornarice.

Vezani članci Utapanje, ilustracija - 3 Spasioci savjetuju: Što učiniti ako vidite da se netko utapa? Jednu stvar nikada ne biste smjeli napraviti Heroji koji spašavali ljude ispod podvožnjaka Ispovijest heroja koji su spašavali živote ispod podvožnjaka: "Poplavio je, voda je bila hladna. Nije mogao stajati koliko se tresao..."

Obitelji su prijavile njihov nestanak prošlog tjedna nakon što se nisu pojavili na mikronezijskom otočiću Weno na koji su se otputili čamcem, kazala je glasnogovornica obalne straže Melissa McKenzie.

Spašeni trojac kazao je kako ih je poklopio val i prevrnuo čamac te su uspjeli otplivati do obližnjeg napuštenog otočića na kojem su proveli tri dana dok ih nije uočila američka mornarica. Potom ih je mali lokalni brod pokupio. (Hina)