Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelji su prijavile njihov nestanak prošlog tjedna nakon što se nisu pojavili na mikronezijskom otočiću Weno na koji su se otputili čamcem.


Trojica muškaraca, za kojima se tragalo tri dana, spašena su zahvaljujući tome što su palminim listovima na pijesku napuštenog pacifičkog otočića napisali riječ "help" (pomozite) koju je uočio zrakoplov američke mornarice.

Vezani članci HGSS upozorava: Turisti neoprezni, priroda opasna - 6 Nakon neobičnog zatišja tri potrage u jednom danu: Spašavali izgubljenu planinarku na Velebitu i turiste s djecom Slika nije dostupna VIDEO Talijanski vatrogasci ispod ruševina spasili psa 30 sati nakon eksplozije kuće

Obitelji su prijavile njihov nestanak prošlog tjedna nakon što se nisu pojavili na mikronezijskom otočiću Weno na koji su se otputili čamcem, kazala je glasnogovornica obalne straže Melissa McKenzie.

Spašeni trojac kazao je kako ih je poklopio val i prevrnuo čamac te su uspjeli otplivati do obližnjeg napuštenog otočića na kojem su proveli tri dana dok ih nije uočila američka mornarica. Potom ih je mali lokalni brod pokupio. (Hina)