Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

VIDEO: Urušila se zgrada, najmanje 7 poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je sedam osoba izgubilo život u noći na ponedjeljak u rušenju zgrade u Palma de Mallorci, na španjolskim Balearima, iz još nepoznata razloga, rekla je glasnogovornica gradske uprave u tome gradu.

'Poginulo je sedam osoba, četvorica muškaraca i tri žene. Među žrtvama je i šesnaestogodišnja djevojka', po privremenim podatcima koje je objavila glasnogovornica gradske uprave. Glasnogovornica je dodala da potraga za preživjelima traje i dalje. Najmanje su još dvije osobe (muškarac i žena) ozlijeđene, po istom izvoru.

Pročitajte i ovo Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu" Urušila se stambena zgrada u blizini Rima Užas u susjedstvu VIDEO Urušila se stambena zgrada: Tri osobe su prebačene u bolnicu, za ostalima se traga

Trokatnica u kojoj službeno živi osmero stanara srušila se u nedjelju iza ponoći. Iz opreza je evakuirano pedesetak stanara iz šest susjednih zgrada.

Državni radio javlja da su svjedoci čuli snažnu eksploziju prije nego se zgrada srušila. Kako navodi urbanistički ured u Palmi, 'ta zgrada iz 1959. nije bila uključena u istragu o eventualnom nepoštovanju građevinskih propisa'. Gradska vlast u Palma de Mallorci odlučila je proglasiti trodnevnu žalost, do 28. listopada u ponoć. (Hina)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene