Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZRAKOPLOV U PLAMENU

MUŠKARAC U PLAMENU 'NESTAO' KROZ PUKOTINU Eksplozija raznijela trup zrakoplova, pilot iz Srbije uspješno sletio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov sa 74 putnika i članova posade morao je prisilno sletjeti zbog eksplozije.

Nepoznati muškarac aktivirao je u zrakoplovu, pretpostavlja se, manju eksplozivnu napravu zbog koje je raznijela dio trupa aviona koji je potom morao prisilno sletjeti jer je pilot pomislio da je riječ o bombi.

Putnici su samo vidjeli muškarca u plamenu koji je potom 'nestao' kroz pukotinu nastalu na zrakoplovu. Svjedoci su kazali kako su vidjeli tijelo da pada na zemlju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa



Mohamed Hassan iz policije kazao je da su pronašli tijelo starijeg, nepoznatog muškarca.
Dva putnika u avionu su ozlijeđena, a lokalni mediji javili su da je avion bio u plamenu kada je sletio. Zrakoplov Daallo Airlinesa letio je za Džibuti, no morao se samo nekoliko minuta nakon polijetanja vratiti u zračnu luku u Mogadishu.

'Bili smo na 3300 metara. Putnici su počeli vrištati, a ja sam se odmah odlučio vratiti na aerodrom. Srećom, kontrolna ploča nije bila oštećena iako smo izgubili pritisak u kabini i sve je na kraju dobro završilo', kazao je 64-godišnji srbijanski pilot Vladimir Vodopivec.

'Ne znam je li bila bomba ili je došlo do kratkog spoja, no čuli smo eksploziju u avionu', kazao je jedan od putnika.

Nadležni još uvijek istražuju je li riječ o kvaru ili samoubilačkom napadu, piše Telegraph.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene