Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio vrtoglavi račun

Slučajno naručio najskuplji odrezak na svijetu: "Probudio sam se u lokvi suza, koje sam ja pohlepno g***o"

Astronomski račun bivšeg britanskog boksača u restoranu u Grčkoj (Foto: @rickyhitmanhatton/Instagram)
Astronomski račun bivšeg britanskog boksača u restoranu u Grčkoj (Foto: @rickyhitmanhatton/Instagram) Foto: @rickyhitmanhatton/Instagram
Izlazak u restoran može biti itekako skup, pogotovo ako ne pazite što naručujete i to je na svojoj koži iskusio bivši britanski boksač Ricky Hatton. U jednom grčkom restoranu naručio je, između ostalog i jedan od najskupljih komada govedine na svijetu - Kobe (Wagyu) Ribeye.

"Probudio sam se jutros u lokvi j****** suza. Tako mi i treba kad sam malo, debelo i pohlepno g***o", napisao je Hutton na svojem Instagram profilu ispod fotografije računa u restoranu u Grčkoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Svađa u Zadru Za vožnju od šest kilometara taksist tražio 100 eura, čovjek odbio platiti: "Zovite policiju, a ja ću pričekati" Ilustracija neočekivani trošak Nema dalje: U restoranu joj naplatili prazan tanjur, stiglo objašnjenje vlasnika

Kasnije je u odgovorima na komentare pojasnio kako nije gledao već samo naručio. Dodao je kako se njegova djevojka samo nasmijala kad je vidjela račun, koji se zaustavio na 1927 eura.

Kobe ribeye odrezak iznosi gotovo pola tog računa s cifrom od nevjerojatnih 920 eura. Bivši britanski boksač nije štedio niti na piću, jer je svoj ekstravagantni odrezak zalio i skupocjenom buteljom Dom Perignon Bruta, što ga je koštalo 490 eura. Od trocifrenih pića tu su se našli još i gin Hendricks od 120 eura te prošek Maitu od 110 eura. Ostale stavke na računu su "sitnica" u usporedbi.

Britanski The Sun piše da je Hatton sklon trošenju u klubovima i restoranima te je samo prošlog tjedna na Tenerifima potrošio više stotina eura na bocu šampanjca i prošeka.

Grčki restoran Nammos, u kojem je objedovao, nema baš pohvalne kritike na TripAdvisoru. Ukratko, većina kritika odnosi se na lošu uslugu i prenapuhane cijene.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene