Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Analiza potvrdila

Slovenski vozač školskog busa vozio pod utjecajem droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenska policija zaustavila je mlađeg vozača u okolici Murske Sobote pod sumnjom da vozi pod utjecajem droge i to za upravljačem minibusa kojim je djecu vozio u školu, priopćila je u policija.

Stvar se dogodila prošlog tjedna, a policija je u četvrtak potvrdila da je analiza urina potvrdila da je bio pod utjecajem psihoaktivnih tvari. Zato je vozaču oduzeta vozačka dozvola, a morat će platiti i globu od 950 eura. Slovenski mediji navode da je tog dana za volanom sjedio 30-godišnji sin jednog profesionalnog lokalnog prijevoznika koji s općinskim vlastima u jednom selu blizu Murske Sobote ima ugovor, odnosno koncesiju za prijevoz učenika.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Imao glavobolju i bolove u trbuhu Užas u Istri: Dječak (6) nakon vikenda s ocem bio pozitivan na kokain

Općina o incidentu još nije službeno obaviještena, pa ne zna da li će se prijevozniku Vladimiru Hozjanu koncesija oduzeti. 'Uvjeravam roditelje da su njihova djeca sasvim sigurna', rekao je za ljubljanski 'Žurnal' načelnik općine Gornji Petrovci Franc Štihlhuber. 'Pa koji poslodavac danas može jamčiti za sve svoje djelatnike', rekao je za 'Žurnal' načelnik, dodajući da s prijevozima četrdesetak učenika njihove škole do sada nikad nije bilo problema i da se radi o slučajnosti. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene