Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već organizirali sastanak Busha i Putina

SLOVENIJA SE NUDI TRUMPU I PUTINU Erjavec: Ne vidim razlog da se ne sastanu ovdje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenija je spremna ponuditi mjesto za sastanak predsjednika SAD Donalda Trumpa i ruskog lidera Vladimira Putina, priopćio je šef slovenske diplomacije Karl Erjavec.

"Uzimajući u obzir činjenicu da smo uspješno organizirali sastanak Busha i Putina, Lavrov je rekao da on ne vidi razlog da se sastanak na takvoj razini ne ponovi. Sve to, naravno, ovisi o Donaldu Trumpu i Vladimiru Putinu", izjavio je Erjavec u intervjuu za portalu, Žurnal 24. Intervju je prenio i ruski portal Sputnik.

Pročitajte i ovo Kristi Noem Nevjerojatna Moćna političarka objavila mračne tajne: Ustrijelila psa jer joj je pokvario lov pa kozu koja je bila zla i odvratna Generalštab JNA u Beogradu - 3 planovi u Beogradu Objava američkog biznismena odjeknula poput bombe, Srbi su bijesni: "To je spomenik na naše patnje!"

Donald Trump i Vladimir Putin su razgovarali telefonom 28. siječnja. Tijekom razgovora šefovi držžava su se dogovorili da izrade moguće rokove i mjesto održavanja sastanka u četiri oka.

Da li će se sastanak održati u Sloveniji, možda će ovisiti i od utjecaja Trumpove supruge Melanie, koja je porijeklom Slovenka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene