Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još se i snimao

Domar uhićen nakon što je urinom, izmetom i slinom, kao i izbjeljivačem zagađivao školske obroke i posuđe

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Giovanni Impellizzeri (25) optužen je za teški napad, diranje prehrambenih proizvoda, ugrožavanje dobrobiti djeteta i pokušaj nedoličnog ponašanja.

Školski domar u SAD-u optužen je za kontaminaciju hrane i kuhinjskog pribora tjelesnim tekućinama i izbjeljivačemGiovanni Impellizzeri je radio u školi Elizabeth Moore u New Jerseyju kada je navodno brisao intimne dijelove tijela o kuhinjski pribor.

Prema tužiteljima, optužen je za kontaminaciju hrane i posuđa u školskoj kantini urinom, izmetom i slinom, kao i izbjeljivačem - a sve to su nakon toga koristila djeca, kao i osoblje škole.

Pročitajte i ovo Nesreća na A3 Pušten promet Kaos kod Zagreba: Sudarili se kamioni, po cesti popadale boce pod pritiskom

Impellizzeri je također navodno vršio seksualne radnje sa školskim predmetima, pljuvao je na kruh te prskao izbjeljivač u posudu s krastavcima s namjerom da izazove zdravstvene probleme kod učenika.

25-godišnjak iz Vinelanda, New Jersey, uhićen je u utorak nakon što su brojne anonimne dojave poslane policiji. Navodno je Impellizzeri objavio "iznimno uznemirujuće videozapise sebe dok je na poslu" na društvenim mrežama, piše Sky News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Spasili ga Čovjek pao u rijeku i počeo se utapati: Policajce šokiralo ponašanje ljudi kada su došli pomoći muškarcu

Pročitajte i ovo Josipa Čulina zbog korupcije Detalji akcije USKOK-a: Josipa Rimac živjela je u zgradi uhićenog poduzetnika, procurili bizarni detalji

Okružna tužiteljica Cumberlanda Jennifer Webb-McRae rekla je da su vlasti utvrdile da je Impellizzeri ta djela izveo dok je bio zaposlen u školi - u kojoj je radio od rujna 2019. Međutim, rekli su kako nisu sigurni jesu li djela počinjena nedavno ili ranije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene