Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u restoranu

Stanko naručio mineralnu, popio tekućinu koja mu je spalila jednjak: ''Meni su usta izgorjela''

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Odlazak na ručak u riječki restoran za 41-godišnjaka iz Pule umalo je završio kobno. Naručio je mineralnu, a popio tekućinu koja mu je spalila jednjak.

Bračni par iz Pule bio je na ručku u jednom riječkom restoranu. "Čim sam stavio u usta, momentalno sam ispljunuo sve i meni su usta izgorjela! I iz restorana su me nakon možda pola minute, minute poslali van", ispričao je Stanko Laković dramu koja se dogodila u svibnju.

Odvela ga je hitna pomoć. Prvo se sumnjalo na alergiju, a potom se utvrdilo što je zapravo popio. "Neko korozivno sredstvo, neka kiselina. Meni je par kapi prošlo dolje po jednjaku i to mi je u biti spalilo jednjak. Da sam popio više, ne bi me bilo tu", rekao je. Nije poznato kako je kemikalija završila u bočici pa na njihovom stolu.

Tvrdi da supruzi nisu u restoranu željeli dati spornu bočicu, a na računu je bilo samo meso, ne i piće koje su naručili. Vlasnik restorana nije želio dati izjavu, a nije znao objasniti zašto pića nije bilo na računu. Slučaj je završio na Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.

Stanko je bio tjedan dana u bolnici, a zbog spaljenog jednjaka smršavio je 20 kilograma. Svakih 20 dana ide na širenje jednjaka i to kada više ne može progutati ni puding ni juhu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene