Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što si u pitu stavila?

Uhićena zbog ubojstva troje ljudi: Pozvala ih na obiteljski ručak, preživio samo šogor

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena iz Australije uhićena je zbog sumnje da je gljivama otrovala tri osobe, dok je četvrta završila u bolnici. Tvrdi da je nevina.

Erin Patterson iz Australije uhićena je zbog trovanja triju osoba divljim gljivama. 

Naime, tri su osobe umrle nakon obiteljskog ručka u Leongathu u srpnju, a četvrta je osoba tada prebačena u bolnicu. Muškarac se u rujnu probudio iz kome nakon što je završio u kritičnom stanju.

Gail i Don Patterson, roditelji bivšeg supruga Erin Patterson, bili su gosti na kobnom ručku, kao i sestra Heather Wilkinson i šogor Ian Wilkinson koji je preživio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema podataka o ozlijeđenima VIDEO Potres jačine 6,1 pogodio Indoneziju: "Bio sam u šoku, ljudi su bježali iz kuća, jako se treslo"

Australka je privedena u četvrtak i još nije optužena, prenosi BBC

Rekla je da je i sama odvedena u bolnicu nakon obroka zbog bolova u želucu, da su joj stavili fiziološku otopinu i dali lijekove za zaštitu od oštećenja jetre.

Žena je na obiteljskom ručku poslužila goveđu pitu koristeći mješavinu šampinjona kupljenih u supermarketu i suhih gljiva kupljenih u azijskoj trgovini nekoliko mjeseci ranije.

Pročitajte i ovo Bombardirani izbjeglički kamp u Gazi Pratite iz minute u minutu FOTO Glasnogovornik izraelske vojske: "Opkolili smo Gazu. Radimo na lociranju i neutraliziranju podzemne infrastrukture"

Erin Patterson rekla je da ne može shvatiti što se dogodilo i tvrdi da je nevina.

"Shrvana sam kad pomislim da su te gljive možda doprinijele oboljenju mojih voljenih. Nisam imala apsolutno nikakav razlog da povrijedim  ljude koje sam voljela", poručila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene