Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski premijer Silvio Berlusconi uvijek okrivi novinare, pa će tako tužiti i španjolski list koji je objavio fotografije golišave zabave u njegovoj vili. Slike mlađahnih ljepotica s kojima se, u obnaženom izdanju, uz Berlusconija druži i njegov češki kolega Mirek Topolanek brzo su postale vruća medijska roba u Europi.


Berlusconijeva vila na Sardiniji poprište je razuzdane zabave. Uz golišave mlađahne ljepotice bio je tamo i bivši češki premijer Mirek Topolanek. Sve su zabilježili i španjolski paparazzi, a javnost je, unatoč Berlusconijevoj zabrani, ipak dobila fotografije na uvid. Mlađahne ljepotice i golišavi premijeri. 'Ne možete dopustiti fotografima da rade što ih je volja. Skandalozno je da mogu slikati iz te daljine i narušavati vašu privatnost', rekao je Berlusconi.

Vezani članci Slika nije dostupna Talijanski premijer večeras daje ostavku Slika nije dostupna Barroso: Izbori u Italiji ne smiju zaustaviti reforme

>>  'Na slikama s Berlusconijem sam ja, ali one nisu autentične'

>> Procurile razuzdane slike Berlusconija?

Topolanek je priznao da je gostovao u vili svog talijanskog kolege, ali s djevojkom i dvogodišnjim sinom. Da je golišav na slikama, oštro odbija. Sve je, tvrdi, fotomontaža. Uredništvo španjolskog lista je objavilo fotografije jer smatra da javnost treba znati što rade političari o kojima ovisi njihova sudbina. 'Svatko ima pravo pojaviti se na sudu. Posebice ako vjeruje da se uništava njegov imidž', rekao je Juan Cruz, glasnogovornik El Paisa. Berlusconi se našao i na meti optužbi da je službenim zrakoplovom talijanske vlade na Sardiniju prevozio svoje prijatelje i poznanike. Topolanek tvrdi - pakiraju mi politički protivnici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju