Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Škole prekinule nastavu

Vojni zrakoplovi posijali paniku nad sjevernom Italijom

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Vojni zrakoplovi koji su u četvrtak probili zvučni zid posijali su paniku nad sjevernom Italijom izazivajući evakuacije i bezbrojne pozive upomoć od alpskoga područja Val d'Aoste do Bergama.

Agencije prenose da su dva talijanska borbena zrakoplova poslana u presretanje francuskoga putničkog zrakoplova koji je privremeno izgubio kontakt s talijanskom kontrolom letenja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Prometna nesreća u Italiji - 3 strava u italiji FOTO Ferrari se brzinom od 200km/h zabio u zaštitnu ogradu i prepolovio: Od siline udarca preminuli poznati DJ i suputnica

Prestravljeni stanovnici Lombardije 'zagušili su' telefonske linije upućene hitnim službama oko financijskoga središta Milana i alpskoga područja Val d'Aoste.

U Bergamu je, zbog mjera opreza evakuirana zgrada suda, a nekoliko škola prekinulo je nastavu.

Air Franceov Boeing 777 izgubio je kontakt s talijanskom kontrolom letenja prelijećući sjeverni dio zemlje, zbog čega su dva Eurofightera F-2000 poslana u presretanje, stoji u propćenju talijanskih vojnih snaga.

Čim je posada francuskoga putničkog zrakoplova uspostavila vezu s kontrolom letenja borbeni su se zrakoplovi vratili u zračnu luku. Nije objavljeno zbog čega je radio veza prekinuta.

Vjetar i niska temperatura još više su pojačali jačinu zvučnih udara koji su digli na noge sjever Italije. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene