Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Sin slavnog odbojkaša

Majka dječaka koji je pronađen mrtav na Braču otkriva što se dogodilo: "Moj Luka je izgubio svijest..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka 13-godišnjeg dječaka, inače sina poznatog svjetskog odbojkaša, koji je pronađen mrtav u moru na Braču kazala je kako je njezin sin imao izljev krvi u mozak.

"Moj Luka je, tvrde liječnici, imao izljev krvi na mozak. Zbog toga je izgubio svijest i potonuo", rekla je u suzama za "Večernje novosti" Jelena, majka trinaestogodišnjeg dječaka koji je stradao u subotu na Braču.

"Rodio se na otoku, pliva od svoje druge godine. Aktivan je sportaš, stalno je vrijeme provodio na košu, biciklu. Svakog je mjeseca išao redovito na preglede. Zašto on? Ne mogu vjerovati da ga više nema", ispričala je nesretna žena.

Majka je ispričala kako je tog kobnog dana Luka išao s prijateljima na kajak, a onda je pošao na ronjenje. Ubrzo je jedan od turista primijetio njegovo tijelo kako pluta.

U blizini se našao liječnik iz Velike Britanije i medicinska sestra koji su dječaka reanimirali sve do dolaska Hitne medicinske pomoći, no nažalost nije mu bilo spasa.

Dječak se na Braču nalazio na godišnjem odmoru sa svojom starijom sestrom i majkom Jelenom, dok mu je otac Marcos za to vrijeme bio u Argentini.

Pročitajte i ovo Akumulacijsko jezero HE Čakovec Provedena obdukcija Otkriveni detalji tragedije na jezeru: Pronađen mrtav 24-godišnjak Ilustracija Slijedi obdukcija Tužan kraj potrage: U rijeci pronašli tijelo muškarca

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene