Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Degutantna kompjuterska igra u kojoj igrač hvata i siluje ženske likove prodaje se na internetu. Šokantni simulator silovaja pod imenom 'Rapelay', napravljen je u Japanu, no unatoč kritikama svjetske javnosti još uvijek ga se može nabaviti preko internet prodaje.


Igrač započinje igru napadajući i silujući majku na stanici podzemne željeznice. Zatim prelazi na njene dvije kćeri koje su u igri opisane kao 'srednjoškolske djevice'. Recenzija opisuje i suzu u oku jedne djevojke dok je se napada. Igrač se također može udružiti s drugim igračima u bandu silovatelja i tako harati gradom. Posebni bodovi dobivaju se ako se žrtve prisile na pobačaj.

Vezani članci Ispovjesti žrtava silovanja u Provjerenom - 1 ''Izvadio je spolovilo, ajde otvori usta i...'' Mučne ispovijesti djevojaka koje su se prijavile za studentski posao, a postale žrtve gnjusnog silovatelja Policajci u Španjolskoj, ilustracija Na ulici prepunoj kafića silovao onesviještenu turisticu: Užasnuti svjedoci ga odvukli i zvali policiju

'Ako zatrudni morate je prisiliti da pobaci. Inače će vas baciti pod vlak kada se dijete rodi, a to je kraj igre', objašnjava jedan od igrača za The Sun.

Glasnogovornik japanske kompanije Illusion koja je proizvela igru kaže: 'Smatramo da sama igra nije upitna. Njome se upravo upozorava na takvu problematiku.'

Internetska stranica za prodaju odlučila je igru povući iz ponude, nakon niza pritužbi od strane korisnika kako je šokantna i neprikladna.