Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno su zajedno

Sestre blizanke gotovo 30 godina živjele u blizini, a da to nisu znale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 28 godina razdvojenosti dvije sestre blizanke iz Indonezije ponovno su zajedno.

Gotovo tri desetljeća sestre su živjele u Švedskoj udaljene samo nekoliko kilometara jedna od druge. Sestre su razdvojili još u djetinjstvu, 1983., kada je svaku od njih posvojila druga obitelj. Do prije godinu dana Lin Backman i Emelie Falk nisu bile ni svjesne jedna druge.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ovo je preludo Vidjeti da biste vjerovali - kao da ista osoba živi u dva tijela! Slika nije dostupna Viralni hit Gotovo nemoguća misija: Pogodite koja je od ove tri dame na slici mama

>> Rođene blizanke: Jedna crna, druga bijela

Za njihov ponovni susret zaslužan je Facebook. Kada je Emelinina majka spomenula obitelj Backman ona ju je išla potražiti na toj društvenoj mreži - i pronašla ju je. Sestre su se našle i odlučile napraviti DNK test koji im je rastjerao sve sumnje, piše Reuters.

Iako fizički previše ne sliče jedna drugoj, imaju mnogo toga zajedničkog, oboje su profesorice, udale su se na isti dan s godinu dana razmaka te su imale istu pjesmu za mladence. Njihovi susreti sada su redoviti. 'Neobično je, ali i jako lijepo i cool što imamo toliko toga zajedničkog', rekla je Emelie. Idući korak im je zajedno otputovati u Indoneziju u potragu za svojim korijenima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene