Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uglavnom nerazdvojne blizanke ni same ne znaju objasniti zašto uvijek govore i misle isto.


Blizanke Bridgette i Paula Powers iz Queenslanda u Australiji upravo su postale internetske zvijezde jer su se brojni gledatelji mogli uvjeriti da njih dvije doslovno uvijek misle i govore isto.

Vezani članci Pijavica Snimili prekrasni prirodni fenomen, nisu mogli vjerovati svojoj sreći kad su ga vidjeli Slika nije dostupna Mama, pa kako si mogla? Slomilo ju je otkriće da je od sestre mlađa punu minutu!

Bridgette i Paula su uglas identično odgovarale na pitanja tijekom gostovanja u emisiji "Dobro jutro, Britanijo", a voditelja Piersa Morgana su do te mjere oduševile da je izjavio kako mu je to jedan od najdražih intervja koji je vodio u životu.

I doista, Morgan je u jednom trenutku ispravno primijetio da su 42-godišnje sestre daleko više od identičnih blizanki, te da se čovjeku čini kao da gleda istu osobu u dva tijela.

Vjerujte nam riječ, pritom uopće nije pretjerao, te vas pozivamo da se u nastavku na vlastite oči i uši uvjerite u fenomen koji ni same blizanke, dosad uglavnom nerazdvojne, ne znaju objasniti.