Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekao smrtnu kaznu

Serijski ubojica i silovatelj 'Night Stalker' preminuo u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Richard Ramirez, serijski ubojica i silovatelj poznatiji kao 'Night Stalker' preminuo je jučer u zatvoru.

Čekajući izvršenje smrtne kazne, serijski ubojica Richard Ramirez umro je prirodnom smrću u 53. godini života te je tako postao 59. zatvorenik u zemlji koji je umro prije izvršenja smrtne kazne. Riječ je o čovjeku koji je bio i štovatelj Sotone, a svojim je žrtvama zadavao bol na različite načine, piše CNN.

>> Novi pokolj u SAD-u: Ubio oca i brata pa pucao po gradu

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđen na 8 godina Silovatelj opsjednut likom iz filma bolesno manipulirao žrtvom: "On je opasan predator" Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao

Bio je u zatvoru San Quetin od 1989. godine kada je osuđen za 13 ubojstava, pet pokušaja ubojstava, 11 seksualnih zlostavljanja te 14 provala koje je počinio u razdoblju do 1984. do 1985. godine.

Žrtve su mu uglavnom bile osobe u šezdesetim godinama i starije, a bilo je ih je nekoliko i u dvadesetim i tridesetim godinama. Na mjestu zločina je redovito ostavljao sotonističke znakove i stihove iz heavy metal pjesama.

Ramirez je uhvaćen 1985. godine kada je pokušao ukrasti dva automobila u jednom kvartu u Los Angelesu. Bijesni stanovnici su ga prepoznali, uhvatili i zadržali do dolaska policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene