Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi kako na snimci nije ona

Fatalna Urška na snimci? Seks skandal i dalje potresa Sloveniju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skandal s fatalnom Urškom koje je, navodno, pružala seksualne usluge slovenski političarima, i dalje potresa susjenu nam zemlju.

A dok se Srbija sprema za izbore, susjednu Sloveniju potresa veliki politički skandal. Objavljene su fotografije stralete i pjevačice u usponu Urške Čepin kako u salonu za masažu pruža seksualne usluge poznatim klijentima.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

Nagađa se da se s Urškom družilo čak 200 visokopozicioniranih Slovenaca, među kojima je i jedan bivši premijer.

Urška Čepin slovenska starleta, još se jednom našla u središtu skandala. Na jednom od slovenskih portala pojavile su se snimke na kojima Urška u prostoru za masažu klijentima pruža seksualne usluge. Optužbe na svoj račun, starleta, odbacuje.

Snimke su ovih dana procurile u javnost. Navodno ih je jednom slovenskom portalu dala bivša Urškina prijateljica s kojom se posvađala. Slovenska javnost bruji o dugom popisu 'starleta na poziv'.

Korisnik usluga sa snimke rekao je svojoj 'maserki' kako je i on čovjek na visokom položaju. Zbog godišnjeg odmora, već je neko vrijeme nedostupan.

Izvor koji je objavio snimke, tvrdi kako se za novac Urška našla u zagrljaju brojnih slovenskih političara, među kojima je i jedan premijer, no nije rečeno koji. Slovenska javnost bruji o razuzdanim zabavama visokih slovenskih dužnosnika. Iznosi koje su plaćali starletama, prelaze prosječna mjesečna primanja.

Urškine usluge navodno je koristilo više od 200 poznatih klijenata. O kome je riječ, tek bi se moglo saznati. Cijelu situaciju, Urška je kratko komentirala na Facebooku. Napisala je 'život više nema smisla'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene