Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TOTALNO RAZARANJE

Zastrašujuće satelitske snimke Mariupolja: Čitave gradske četvrti sravnjene sa zemljom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitavi gradski blokovi u središnjem Mariupolju su izbrisani i sravnjeni sa zemljom, pokazuju najnovije satelitske snimke tvrtke Maxar Technologies.

Objavljene su najnovije satelitske snimke tvrtke Maxar Technologies, koje pokazuju kako su čitavi gradski blokovi u ukrajinskom Mariupolju sravnjeni sa zemljom

Čitava komunikacija s opkoljenim gradom već neko vrijeme je prekinuta i najnovije potresne snimke prva su informacija o zbivanjima u gradu. Slike potvrđuju ono što su senzorni satelitski podaci NASA-e pokazali: deseci eksplozija dogodili su se u Mariupolju i okolici, a dijelovi grada su doslovno sravnjeni sa zemljom, navodi CNN.

Područje istočno od granatiranog kazališta, u kojem je, prema dostupnim podacima, poginulo tristotinjak ljudi - potpuno je porušeno. Na jednoj satelitskoj snimci vidi se da krovovi nedostaju ili su značajno oštećeni na gotovo svakoj zgradi.

Pročitajte i ovo Ukrajinske izbjeglice - 2 Ušlo ih više od 10.000 Među Ukrajincima koji traže posao u Hrvatskoj 20 ih je s doktoratom ili magisterijem: Doznajemo za koja zanimanja izbjeglice iskazuju interes

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OPAKI PLAN Šef tajne službe tvrdi da zna što Rusija želi napraviti s Ukrajinom: "To je pokušaj stvaranja Sjeverne i Južne Koreje"

Još jedno prostrano stambeno naselje u jugoistočnom Mariupolju, u blizini tvornice željeza i čelika Azovstal, uništeno je. CNN je ranije potvrdio da su ruski vojnici i čečenski borci bili aktivni u blizini tog stambenog naselja.

 

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene