Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obdukcija je gotova

Sašina kći iz prvog braka otkrila strašne detalje ubojstva oca: "Dan ranije ubojica je objavio fotografiju i poruku"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Brutalno ubojstvo Saše K. potreslo je regiju zbog brutalnih detalja samog čina. Sašu K. (46) ubili su, sumnjaju istražitelji u BiH, supruga A. K. (32), njezin ljubavnik tinejdžer D. L. (19) u dogovoru s A. K. (14), maloljetnom kćeri Saše i uhićene supruge.

Sumnja se da je maloljetnica sipala ocu tablete u piće, a nakon što ga je to omamilo, u kuću je ušao tinejdžer te udario Sašu. Vezali su ga, odnijeli u prtljažnik automobila i odvezli u šumu, gdje su ga triput izboli nožem i ostavili da umre.

Tamara K., Sašina kćer iz prvog braka, rekla je da se ni u najluđim snovima nitko nije nadao takvom zločinu.

"Ta spodoba od žene sipala je mom ocu tablete za omamljivanje i on je to popio. Bio je dezorijentiran i taj dečko od 19 godina mog je oca udario tri puta bokserom u glavu te je otac izgubio svijest" , rekla je neutješna djevojka za Mondo.

Pročitajte i ovo Ruski helikopter sjeverna Karelija Ruski helikopter srušio se u jezero: Olupina pronađena na dubini od 50 metara, traje potraga za posadom

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika promjena U Njemačkoj počeo važan eksperiment: Svi se nadaju da će njime riješiti kronični nedostatak radne snage

"Obdukcija je potvrdila da su mu lijekovi za omamljivanje sipani u piće i da je imao tri uboda od noža u predjelu grudi i po tijelu koje mu je nanijela ta žena. Tijelo mog oca bilo je u neprepoznatljivu stanju", rekla je.

"Osjećam tugu i bijes. Saznanje tko mi je ubio oca i to na kakav način... Sigurno mogu reći da je motiv ovog ubojstva novac! Koristoljublje i ništa drugo. Taj dečko od 19 godina na svom je profilu na Instagramu samo dan prije nego što se ovo dogodilo stavio fotografiju novca i napisao: 'Stigla plaća, treba li kome sitno.' Strašno...", rekla je Tamara K.

Pročitajte i ovo Ilustracija U pritvoru Kina osudila australskog pisca na smrt: Suđenje je bilo tajno, mučen je mjesecima

Od oca se oprostila dirljivom porukom: "Napustio si nas na najgori način, onako kako nitko ne zaslužuje… Bio si najbolji i najjači. Nikad nećeš biti zaboravljen." Osvrnula se i na A. K., osumnjičenu za ubojstvo, napisavši samo - "spodoba".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene