Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zavezan u šumi

Novi obrat u stravičnom ubojstvu Saše K.: Uhićena starija kći (14), sve je radila po majčinu nalogu?

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Starija kći ubijenog Saše Kulišića privedena je sinoć zbog sumnje da je sudjelovala u pripremi ubojstva vlastitog oca, čije je tijelo pronađeno u šumi pokraj Doboja u Bosni i Hercegovini.

Brutalno ubojstvo Saše K. koje je potreslo regiju zbog brutalnih detalja samog čina dobilo je novi obrat. Nakon što su istražitelji uhitili Kulišićevu ženu Andreu K. (32) i njezina ljubavnika Dražena L. (19), sinoć su uhitili i 14-godišnju Sašinu i Andreinu kćer zbog sumnje da je pomagala u zločinu. 

Riječ je o starijoj od dviju kćeri koje imaju Saša i Andrea, istražitelji sumnjaju da je upravo ona omamila oca lijekovima koje je stavljala u limunadu i vodu. Nakon što je sinoć uhićena, sud joj je odredio pritvor. 

"Ona je drobila lijekove u očevo piće. To je radila po majčinim instrukcijama", rekao je izvor blizak istrazi za portal ATV

Ubojstvo je potreslo regiju zbog svoje okrutnosti i nevjerojatnih detalja koji su otkriveni tijekom istrage. Sašin nestanak prijavila je u utorak kuma njegove supruge nakon što je vidjela Andreu kako izlazi s još jednim muškarcem iz kuće u kojoj su bili vidljivi tragovi krvi. Policija je isprva mislila da je riječ o nasilju u obitelji te su njihovu djecu preuzeli radnici Centra za socijalnu skrb. 

Dva sata kasnije, oko 13:50, jedan je građanin javio da je u izletištu Preslica kod Doboja u šumi pronašao golo tijelo muškarca kojemu su konopcem bile vezane ruke i noge dok su mu usta bila omotana selotejpom. Vrlo brzo je postalo jasno da je to tijelo Saše K. 

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u susjedstvu Otkriven motiv jezivog ubojstva? Muškarac pronađen gol zavezan za drvo, sa selotejpom na ustima

Policija je za ubojstvo osumnjičila upravo Andreu K. i njezina ljubavnika, a zaključili su i da je zločin bio detaljno planiran. Sašu, omamljenog lijekovima, napali su u krevetu, vezali i ubacili u automobil kojim su ga prevezli do šume u kojoj je ubijen nožem. Upravo se Andreu sumnjiči da mu je zadala smrtonosne ozljede. 

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve

Andrea i Dražen uoči zločina unajmili su automobil i stan za dnevni najam u Banjoj Luci pred kojim su ostavili Andrein auto, a u Doboj su se vratili s unajmljenim. Nakon ubojstva vratili su unajmljeni auto. Dražen je uhićen u Doboju, a Andrea je uhvaćena u unajmljenom stanu u Banjoj Luci. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene