Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemiri u SAD-u

Procurila uznemirujuća snimka: Policija pucala i ranila crnca, liječnici se bore za njegov život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U gradu Kenosha u američkoj saveznoj državi Wisconsin policija je, reagirajući na dojavu o obiteljskom nasilju, pucala na jednog Afroamerikanca. On je pritom ranjen te je s ozljedama opasnim po život prevezen u bolnicu.

Ranjenog muškarca u bolnicu je prevezla policija. Incident se dogodio u nedjelju oko 17 sati po lokalnom vremenu, a ubrzo se na mjestu događaja okupilo oko 60 građana koji su počeli prosvjedovati.

Pročitajte i ovo Donald Trump Postupak se nastavlja Donald Trump kažnjen zbog nepoštivanja suda: Tipkao na svojoj društvenoj mreži i sad mora platiti paprenu kaznu Kristi Noem Nevjerojatna Moćna političarka objavila mračne tajne: Ustrijelila psa jer joj je pokvario lov pa kozu koja je bila zla i odvratna


Policija zasad nije objasnila zbog čega su policajci upotrijebili vatreno oružje, a incident će istražiti ministarstvo pravosuđa savezne države Wisconsin.

Društvenim mrežama procurila je snimka u kojoj ranjeni crnac ulazi u automobil, pokušava sjesti za volan, a policajac puca u njega iz pištolja.

Snimka je uznemirujuća!

Amerika je ovog ljeta svjedočila brojnim prosvjedima zbog policijske brutalnosti i rasizma nakon tragične smrti 46-godišnjeg Afroamerikanca Georgea Floyda, koji je umro zbog brutalnog postupanja policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene