Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bračni par iz predgrađa Los Angelesa uhićen je u utorak pod optužbom da je u metalni kavez zatvorio svojeg 11-godišnjeg autističnog sina.


Dijete, koje ne može komunicirati, nakon uhićenja roditelja prepušteno je pravosudnoj skrbi zajedno s mlađim bratom i sestrom, koji su u dobi od 10 i 8 godina u dobrom tjelesnom stanju, rekao je Bob Dunn, glasnogovornik policije u Anaheimu, gradiću smještenom jugoistočno od Los Angelesa.

Vezani članci Istraživački tim u potrazi za periskom kod Lastova - 1 Dnevnik Nove TV prvi donosi snimku: Tim stručnjaka naišao na trenutačno najrjeđu pojavu u Jadranu Tate (Foto: izismile.com) Uhvatili tate u modnim eskapadama zbog kojih su ih odlučili posramiti pred cijelim svijetom

U kavezu, nalik onom u kojem se čuvaju psi, bio je madrac, a informacije o tome koliko je dijete bilo zatvoreno u njemu variraju od "nekoliko sati do nekoliko mjeseci, čak i godina", dodao je Dunn.

VIDEO: Dječak autist razvija teoriju relativnosti

"Stavljanje dječaka u kavez možda je roditeljima bio način na koji će se pokušati nositi s njegovim autističkim krizama. Obitelj se s njima teško nosila i kontrolirala ih", kazao je Dunn za lokalnu TV postaju KTLA.

Bračni par - Vijetnamci oskudnog znanja engleskog jezika - uhićen je pod optužbom za ugrožavanje djeteta i nezakonito zatvaranje, kazao je Dunn. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook