Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čak sedam kilograma teži novorođeni sin Wendi Dolton iz Minnesote.


Wendi i Michael Dolton iz Rochestera u SAD-u prošli su ponedjeljak po treći put postali roditelje bebe teške dvostruko više od prosjeka. Dječak Axel rođen je tri tjedna prije termina. Njegovoj majci Wendi na ultrazvuku nedugo prije poroda rečeno je da će njezino dijete biti veliko, ali Doltonsi nisu mislili da će biti baš tako veliko. ‘Bio je to šok, nisam očekivala da će težiti sedam kilograma’, rekla je Wendi. Velike bebe nisu rijetkost u njihovoj obitelji.

>> VIDEO: Novorođenče od 8,7 kilograma!

Vezani članci Ilustracija (Foto: Gettyimages) Traže se roditelji ostavljene bebe: Otkriveno u kakvom je stanju i koja je daljnja procedura Beba i selfiji ''Prestani to govoriti!'': Dosta joj je glupih selfija pa se pobunila i nasmijala internet

‘Kad sam se rodila bila sam teška pet kilograma’, ispričala je  Wendi. Doltoni imaju još dvije kćeri koje su također na svijet došle malo teže od prosječnih beba. Kćer Naomi imala je nešto više od četiri kilograma, a Emma pet. Roditelji velike bebe ne znaju što je uzrok njegove težine. Ipak, mali Axel nije najteža rođena beba, ta titula pripada indonezijskom 8,7 kilograma teškom dječaku.