Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječak Axel

Rodila bebu od sedam kila prije termina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak sedam kilograma teži novorođeni sin Wendi Dolton iz Minnesote.

Wendi i Michael Dolton iz Rochestera u SAD-u prošli su ponedjeljak po treći put postali roditelje bebe teške dvostruko više od prosjeka. Dječak Axel rođen je tri tjedna prije termina. Njegovoj majci Wendi na ultrazvuku nedugo prije poroda rečeno je da će njezino dijete biti veliko, ali Doltonsi nisu mislili da će biti baš tako veliko. ‘Bio je to šok, nisam očekivala da će težiti sedam kilograma’, rekla je Wendi. Velike bebe nisu rijetkost u njihovoj obitelji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

>> VIDEO: Novorođenče od 8,7 kilograma!

‘Kad sam se rodila bila sam teška pet kilograma’, ispričala je  Wendi. Doltoni imaju još dvije kćeri koje su također na svijet došle malo teže od prosječnih beba. Kćer Naomi imala je nešto više od četiri kilograma, a Emma pet. Roditelji velike bebe ne znaju što je uzrok njegove težine. Ipak, mali Axel nije najteža rođena beba, ta titula pripada indonezijskom 8,7 kilograma teškom dječaku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene