Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rock band šokirao roditelje izviđača, pred djecom psovali i simulirali seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisuće izviđača i vodiča ostali su šokirani kada se na vrhuncu njihove zabave na pozornicu popeo bend čiji je pjevač u pjesmama izvikivao prostote i simulirao seks.

Osam tisuća izviđača i vodiča okupilo se na međunarodnoj zabavi u Kirbyju, Essexu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Međunarodni Dan zaštite ozonskog omotača Savez izviđača Hrvatske u Maksimiru posadio 300 sadnica hrasta kitnjaka Slika nije dostupna Samostalni i sposobni Najveće logorovanje u Hrvatskoj: 1000 mladih priprema se za "Deset izviđačkih čuda"

Većina promatrača nastupa bila su djeca između 10 i 14 godina. Neki od njih čak su još grčevito u rukama držali svoje medvjediće. Lokalni band ' Missing Andy' bio je poslastica dana i na pozornicu su izašli nakon što su se djeca vratila iz zoološkog vrta i uživala u bojanju prstima.

Ali ono što je uslijedilo nikako nije bilo u duhu riječi njihova osnivača izviđača Lorda Robert Baden-Powella.

Organizatori, koji su znali kakav je bend, upozorili su pjevača da smanji prostote i ružne riječi iz pjesama. Ali čini se da je pjevač, Alex Greaves, zaboravio na obećanja.

Užasnuti organizatori otjerali su bend s pozornice, izbacili ih i nisu im platili za tu sramotnu predstavu.

'Čim je bend izašao na pozornicu, pomislio sam kako izgledaju malo pregrubo za zabavu izviđača. Prvih nekoliko pjesama bio je u prikladnom tonu, ali kako je nastup odmicao, njihovo glupiranje se pogoršavalo. Neki drugi odrasli pokrili su oči rukama. Na kraju seta pjevač je poludio i počeo je simulirati seks. Tada je uzviknuo: 'J…. se'. Pogledao sam okupljene i svi su bili šokirani', rekao je jedan od pomoćnika.

Menadžer banda ispričao se svima koji su bili na nastupu i rekao da se pjevač malo zanio. Ipak priznaje kako ga je iznenadilo što su ih uopće angažirali za nastup pred tako mladom publikom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene