Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvijek bez kondoma

Razotkriven bizaran Prigožinov seksualni život: Opsjednut je djevicama zbog sulude teorije te ima implantate za penis

Jevgenij Prigožin
Jevgenij Prigožin Foto: Afp
Šef Wagnera Jevgenij Prigožin poznat je po svojim brutalnim akcijama u ratu u Ukrajini. Sada u javnost izlaze odbojni detalji o njegovu bizarnom seksualnom životu.

Jevgenij Prigožin možda je jedan od najprepoznatljivijih ruskih negativaca u svijetu, a njegove privatne navike sve donedavno bile su nevjerojatno opskurne. Od neuspjelog puča prošlog mjeseca, svijet je saznao kako je živio Putinov kuhar. Tu je kupola užitka u stilu Boba Guccionija u Sankt-Peterburgu, ormar pun perika i zlatno oružje.
Ali sve dosad Prigožinove navike u spavaćoj sobi nisu bile otkrivene.

Insider je nedavno razgovarao s Ruskinjom koja je prodala nevinost Prigožinu kada je imala osamnaest godina. Šef plaćenika voli mlade djevojke, ali također ima ekscentričnu opsjednutost djevicama. On vjeruje da seksom s djevicama produžuje svoju mladost.

Prije pada i izgnanstva u Bjelorusiju Prigožin je imao harem vrlo mladih (malo starijih od 18 godina) djevojaka u iznajmljenim sobama u jednom hotelu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Napad u Istri Gnjurac zamalo iskopao oko dječaku: ''U jednom trenutku opušteno smo sjedili na plaži, a u drugom... horor''

"Uvijek se seksao bez kondoma", rekla je za Insider predstavnica sindikata seksualnih radnica. Kaže da je to zahtijevao jer je vjerovao da tako razmjenjuje energiju, odnosno tekućine s djevicama, i tako dobiva na vitalnosti.

"Dogodilo se jako brzo. Imao je jako mali penis", ispričala je djevojka (22) te dodala da je bila jedna od žena za koje se kaže da ih je Wagnerov šef razdjevičio u svom osobnom haremu.

Pročitajte i ovo Igor Strelkov Sve je nezakonito "Ovo je smiješna i politički motivirana optužba": Navaljni o uhićenju Igora Strelkova

"Bilo je to u jesen 2019. Imala sam 18 godina, živjela sam u Sankt-Peterburgu i patila od teške depresije zbog koje sam trebala ići u bolnicu. Tada sam upoznala drugu djevojku mojih godina koja me pitala bih li prodala svoju nevinost za 40.000 rubalja (u srpnju 2023. oko 400 eura)", ispričala je djevojka. 

Prigožinova makroica, koji je bila žena u tridesetima, tada joj je rekla da njezina nevinost mora biti liječnički potvrđena u bolnici. Nakon pregleda sastanak je organiziran u hotelu Solo Sokos u Vasiljevskom, otoku u središtu Sankt- Peterburga.

Pročitajte i ovo Volodimir Zelenski na NATO samitu - 1 U noćnom obraćanju Nakon dva golema skandala u toj zemlji Zelenski pobjesnio: "Ovo nećemo tolerirati"

"Čekala sam Prigožina u svojoj sobi u stanju potpunog šoka. Prvo je pokucao na pogrešna vrata - i jako se naljutio jer je mislio da ga ne želim pustiti unutra. Tada je shvatio da je kucao na pogrešna vrata. Imao je vrlo mali penis u kojem su ispod kože bile utisnute nekakve kuglice. Samo je ostavio novac na hrpi na stolcu", ispričala je.

Navodno Prigožin ima implantate za penis.

Njezinu je izjavu teško provjeriti retrospektivno, no potvrdila ju je predstavnica sindikata seksualnih radnica u Rusiji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene