Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Pao splitski diler: U automobilu je imao torbu punu droge

Policija pronašla veću količinu droge
Policija pronašla veću količinu droge Foto: MUP
Muškarca je policija zatekla s drogom u automobilu, a pretragom su pronašli torbu s marihuanom i tabletama ecstasyja.

Policajci Službe kriminaliteta droga u Splitu u petak su na ulici zatekli 30-godišnjaka s drogom u vozilu. Odmah je uhićen i priveden u službene prostorije policije te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Policjia je utvrdila da je u vozilu u torbi imao 22 plastične vrećice s marihuanom ukupne težine 13,891 kg i dvije plastične vrećice u kojima se nalazilo ukupno 2090 komada tableta ecstasy ukupne težine 855 g.

"Po dovršenom kriminalističkom istraživanju jutros je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama sukladno", priopćili su iz policije.

Aktualno Poznati detalji tragedije u Zagrebu: Pješak je imao 21 godinu, na njega je naletio drugi mladić Prometna nesreća u Zagrebu - 4 Prometna nesreća u Zagrebu - 4 Foto: Ranko Suvar/Cropix Prometna nesreća u Zagrebu - 3 Prometna nesreća u Zagrebu - 3 Foto: Ranko Suvar/Cropix Prometna nesreća u Zagrebu - 2 Prometna nesreća u Zagrebu - 2 Foto: Ranko Suvar/Cropix +0 Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Crna kronika Poznati detalji tragedije u Zagrebu: Pješak je imao 21 godinu, na njega je naletio drugi mladić 1/4 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene