Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Mi smo najveći''

RUSKA PORUKA NAKON INAUGURACIJE Kremlj se oglasio o odnosima s SAD-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je susresti se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, ali pripreme za taj mogući sastanak mogle bi trajati mjesecima, a ne tjednima, rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov kojeg navodi agencija TASS.

"To se neće dogoditi u nadolazećim tjednima, ali nadajmo se da će do sastanka doći u nadolazećim mjesecima", rekao je Peskov.

Pročitajte i ovo Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

Naglasio je kako bi bilo pogrešno misliti da će rusko-američki odnosi nakon dolaska Donalda Trumpa u Bijelu kući biti lišeni "kontradikcija i sporova".

"Mi smo dvije najveće zemlje na svijetu. I mi ne možemo živjeti bez trvenja i sukoba interesa", kazao je Peskov, a navodi ga Interfax.

Putin bi trebao nazvati Trumpa tijekom nadolazećih dana kako bi mu čestitao na preuzimanju dužnosti, dodao je Peskov. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene