Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je susresti se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, ali pripreme za taj mogući sastanak mogle bi trajati mjesecima, a ne tjednima, rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov kojeg navodi agencija TASS.


"To se neće dogoditi u nadolazećim tjednima, ali nadajmo se da će do sastanka doći u nadolazećim mjesecima", rekao je Peskov.

Vezani članci Villa La Grange Ovo je velebna vila Genevi u kojoj će se održati povijesni susret Bidena i Putina Trump i Putin Trump i Putin zajedno čekaju rezultate predsjedničkih izbora, barem ako je vjerovati ovim slikama

Naglasio je kako bi bilo pogrešno misliti da će rusko-američki odnosi nakon dolaska Donalda Trumpa u Bijelu kući biti lišeni "kontradikcija i sporova".

"Mi smo dvije najveće zemlje na svijetu. I mi ne možemo živjeti bez trvenja i sukoba interesa", kazao je Peskov, a navodi ga Interfax.

Putin bi trebao nazvati Trumpa tijekom nadolazećih dana kako bi mu čestitao na preuzimanju dužnosti, dodao je Peskov. (Hina)