Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stručnjakinja za govor tijela o inauguraciji

DETALJI S INAUGURACIJE KOJI SU VAM MOŽDA PROMAKLI

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donald Trump, novi američki predsjednik, bio je prilično nepažljiv i sebičan prema svojoj supruzi Melaniji na dan inauguracije, a zaštitničku ulogu prve dame Amerike preuzeo je - bračni par Obama.

Ocijenila je to američka stručnjakinja za govor tijela Patti Wood koja je analizirala ključne aktere na Trumpovoj inauguraciji. Naglašava kako su Barack i Michelle Obama željeli Melaniji Trump olakšati veliki dan pa su joj toplo čestitali zagrlivši je.

Wood smatra i kako je predsjednik Trump bio sebičan prema supruzi Melaniji, ali je iz njegova ponašanja isto tako očito da Obamu poštuje. I kao što se mnogo puta pokazalo u proteklih osam godina, i njihov nastup na dan inauguracije iznova je potvrdio da Barack i Michelle doista imaju "izniman odnos pun poštovanja", kaže Wood.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.



Kada su Trumpovi došli kako bi se pozdravili s Obamama, Donald je izašao iz automobila i ostavio Melaniju iza sebe. Pustio ju je da sama izađe iz automobila, nije ju pričekao, a kamo li da bi je primio za ili pod ruku. Hodala je sama, iza njega, primijetila je Wood.

"Da, on samo što nije postao predsjednik, ali postoje neka uvriježena pravila ponašanja. Trump nije pokazao brigu, poštovanje i toplinu za svoju suprugu, što se vidjelo i kada su izašli iz automobila ali i tijekom pozdravljanja s Michelle i Barackom. I tu na scenu stupaju oni koji su pomogli Melaniji. Na fotografijama se jako dobro vidi kako je Barack Obama istupio naprijed, zagrlio je i privukao naprijed, prema suprugu i njima", pojašnjava Wood.

Obame su vidjeli da je Melanija nervozna

"Obame su bili svjesni da je Melanija nervozna i zato su je srdačno dočekali i pomogli joj", kazala je Wood dodajući da su je u jednom trenutku oboje zagrlili i poveli u Bijelu kuću. Barack Obama dobro se snašao i kada je Melanija uručila poklon Michelle što nije bilo predviđeno protokolom.

"Uzeo je kutiju i rekao: ja ću to riješiti što je sjajno, ističe Wood"

Isto je tako primijetila i kako je Trump bio srdačan s Barackom Obamom.

"Lice mu je opušteno i otvoreno. To je znak poštovanja prema Obami. Trump nije imao potrebu dominirati. Zanimljivo je i da su u Bijelu kuću ulazili rame uz rame, čak su se malo gurkali jedan uz drugoga, što govori da su ravnopravni, ali i da se simpatiziraju", istaknula je Wood.

Analizirala je još jedan par iz Bijele kuće, Clintonove.

Hillary Clinton hrabro se držala dok je sa suprugom Billom Clintonom u petak pratila inauguraciju novog američkog predsjednika Donalda Trumpa, milijardera od kojeg je izgubila izbore za Bijelu kuću.

I dok je Hillary možda djelovala mirno i staloženo, sa "zamrznutim" osmijehom na licu, u stvari je bila prilično "uplašena", tvrdi Wood.

"Iako, mora se priznati da je izgledala svježe i puna energije, bolje nego mnogo puta do sada", istaknula je Wood dodajući da to nije uvijek bio slučaj kod ove 69-godišnjakinje, piše Daily Mail.
 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene