Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinitelj uhićen

Pucnjava u Dallasu: Jedan osoba lakše ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Specijalna policija u Dallasu, u američkoj saveznoj državi Teksas, reagirala je na dojave o pucnjavi u hotelu Wyndham. Jedna osoba je upucana u nogu. Počinitelj je uhićen. Čini se kako je incident bio čin nasilja u obitelji.

Policija je oko 14:30 po lokalnom vremenu odgovorila dojave o pucnjavi koja se odvija na području hotela u Dallasu. Nakon toga su osigurali lokaciju te sačekali specijalnu policiju, stoji u izvješću lokalnog medija WFAA8.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Novinarka WFAA8 Tanya Eiserer je na mjestu incidenta. Rekla je da je hotel evakuiran te da joj je jedna svjedokinja rekla da je u sobi u kojoj su metci ispaljeni vidjela histeričnu ženu.

Također je vidjela kako jednu osobu iznose na nosilima. Međutim, ubrzo nakon toga primijetila je da specijalna policija odlazi, na temelju čega je zaključila da je akcija privedena kraju.

Policija je počinitelja privela, te priopćila kako je jedna osoba upucana u nogu, i da je incident bio čin nasilja u obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene