Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bila sam neutješna'

Potresno otkriće: Provela 30 godina tražeći sestru, a onda saznala...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za svoju je sestru saznala prilikom jednog posjeta kod bake i djeda kod kojih je pronašla fotografiju djevojčice koja joj je iznimno sličila.

50- godišnja Lynne Millar, pune 32 godine provela je tražeći za svojom sestrom od koje je bila odvojena kada je imala samo 18 mjeseci.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu? Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Traje potraga Majka ubojice malene Danke bez imalo srama pravda sina: Otkrila što je policija uzela iz kuće

Djevojčice su razdvojene i smještene u različite obitelji nakon što ih je majka obje napustila, a otac prihvatio činjenicu da se, zbog slabijeg imovinskog stanja, za djevojčice ne može brinuti.

VIDEO Tragali za dječakom 11 dana, pronašli ga u podrumu njegove kuće

Za svoju sestru Lynne je saznala prilikom jednog posjeta kod bake i djeda kada je slučajno naišla na fotografiju djevojčice koja joj je iznimno sličila. Tada su joj otkrili istinu o tome da ima stariju sestru imena Gaynor.

Prvu potragu za svojom starijom sestrom, Lynne je pokrenula kao tinejdžerica, no sestru nije pronašla. Kasnije je saznala da je trežila pod krivim imenom. Njezina sestra bila je registrirana pod majčinim prezimenom, Peterson, a ne očevim kojeg je Lynne nosila.

Od svoje potrage nije odustala sve dok njezin suprug, koji joj je pomagao u traženju, nije naišao na podatak o tome da je Gaynor Peterson iz Liverpoola, kada je imala 38 godina, izbodena na smrt.

Nakon provjere na policiji, doživjela je šok. Policija je potvrdila kako se zaista radi o njezinoj sestri.

Tinejdžeri i društvene mreže pronašli ženu koja je ukrala novorođenče!

Prema policijskom izvještaju, Glavni sud u Liverpoolu je 2001. godine osudio muškarca imenom John Lowrie, koji je tada imao samo 19 godina, koji je iz neutvrđenih razloga usmrtio svoju susjedu zadavši joj nekoliko ubodnih rana 30-centimetara velikim nožem.

'Bila sam izvan sebe od tuge koju sam osjećala kada sam saznala da sam svoju sestru Gaynor zauvijek izgubila. Moja je potraga završila iznimno bolno, bila sma neutješna', rekla je Lynne za Mirror.

Kasnije je otkrila da su njezini baka i djed oduvijek znali gdje joj se sestra nalazi, a zašto joj nisu to niakda otkrili, ne zna.

Kada je istraživala novinske napise o smrti svoje sestre, Lynne je saznala kako su u jednom trenutku živjele jedna od druge udaljene samo 25 kilometara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene