Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna potraga

VIDEO Tragali za dječakom 11 dana, pronašli ga u podrumu njegove kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj, policija i FBI tražili su 12-godišnjeg Charlija Bothuela posvuda 11 dana. Pronašli su ga tamo gdje to nitko ne bi očekivao - u podrumu vlastite kuće.

Nakon 11 dana potrage za nestalim dječakom iz Detroita, potraga je završila tamo gdje je i počela, u njegovom domu, odnosno u podrumu njegovog doma. Ipak, okolnosti njegovog pronalaska nakon grčevite višednevne potrage, ostavljaju brojna pitanja otvorenima.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

"Pronašli smo ga zabarikadiranog u podrumu, iza kutija i velike bačve. Nema šanse da je sam mogao napraviti taj zaklon. Dosad nisam vidio ovakvo što", rekao je za CNN šef detroitske policije James Craig.

Dječakov otac za pronalazak je doznao od CNN-ove reprterke na terenu te je bio vidno uznemiren, no kad se pribrao rekao je kako nema pojma otkud se njegov sin tamo našao.

"Provjerio sam podrum, FBI je provjerio podrum, policija je provjerila podrum, supruga je provjerila podrum. Bio sam dolje nekoliko puta. Svi smo provjerili", rekao je Charles Bouthel IV, dječakov otac.

Dječak je nestao još 14. lipnja, rekao je njegov otac, nakon što nije obavio neke poslove u kući. Nije se svađao s roditeljima ali je te večeri jednostavno nestao i otad je trajala potraga za njim.

Policija ne isključuje mogućnost da je dječaku u skrivanju pomogla odrasla osoba, no za to treba dodatno istražiti njegov nestanak i okolnosti istog.

Dječakov otac odbija bilo kakve implikacije da je bio svjestan gdje mu je sin bio čitavo vrijeme te ističe kako ga voli i da ga želi vidjeti, jer ga nije još vidio, iako je pronađen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene