Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražila ju je policija

Tinejdžeri i društvene mreže pronašli ženu koja je ukrala novorođenče!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su u bolnici shvatili što se dogodilo, obavještena je policija, pregledane su i sigurnosne kamere na kojima se jasno vidjelo i lice žene.

Žena obučena u medicinsku sestru ušla je u jednu kanadsku bolnicu te ukrala dijete staro tek 16 sati. Kada su u bolnici shvatili što se dogodilo, obavještena je policija, pregledane su i sigurnosne kamere na kojima se jasno vidjelo i lice žene.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

Također su snimke pokazaale kako se iz bolnice odvezla u crvenoj Toyoti s natpisom 'Dijete u autu'. Nakon nekoliko minuta policija je objavila snimku njezinog automobila kao i njenu fotografiju na svoje profile na društvenim mrežama.

VIDEO Kralj mreže traži djevojku, odbilo ga njih 5.000: 'Imam čudan pogled, ne baš normalan'

Nedugo nakon toga, grupa tinejdžera kojoj je, kako kažu, u tom trenutku bilo dosadno i nisu imali pametnijeg posla, krenula je u potragu za misterioznom ženom.

Izašli su na ulicu i tražili crveni auto kada je jedan od njih shvatio da tu ženu zapravo poznaje i zna u kojoj kući ona stanuje. Otišli su do njezine kuće te ugledali automobil za kojim policija traga. Nakon što su obavijestili nadležne službe, žena je uhićena te odvezena u bolnicu na evaluaciju, a kako stoji u priopćenju dijete je dobro.

Društvene mreže su se tako još jednom pokazale korisnima u borbi protiv kriminalnih radnji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene