Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtva Sretka Kalinića Zveri

Pronađeni ostaci 'zemunca' Jurišića u Madridu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska policija je prije tjedan dana pronašla ljudske kosti u rijeci u Madridu, za koje se sumnja da su posmrtni ostaci Milana Jurišića, pripadnika 'zemunskog klana'.

Ostaci su trenutno na forenzičkoj analizi, a rezultati se očekuju u naredna dva tjedna, kad će se znati jesu li 'zemunci', koji su godinama izmicali pravdi, ubili jednog svog pripadnika, prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

>> Snimka bijega Milovanovića i 'Zveri' iz beogradskog zatvora!

Milan Jurišić je bio pripadnik 'zemunskog klana' i nalazio se u bijegu od atentata na premijera Srbije Zorana Đinđića 12. ožujka 2003. godine. Zbog atentata i zločina 'zemunaca' pred Specijalnim sudom u Srbiji, osuđen je na 30 godina zatvora.

U javnosti se i prije špekuliralo o tome da Jurišić nije živ i da ga je ubio Sretko Kalinić. Izjava ministra Diaza ide ususret takvim pretpostavkama.

Od članova 'zemunskog' klana još je aktivna potjernica za Ninoslavom Kostadinovićem, ali se isto tako ne odbacuje mogućnost, da je i on likvidiran iz vlastitih redova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene