Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Visoko u šumama Kambodže pronađena je u srijedu olupina zrakoplova u kojem su bila 22 putnika, uključujući 13 Korejanaca i tri Čeha, objavio je pilot helikoptera koji je sudjelovao u potrazi.


''Otkrili smo mjesto nesreće visoko u planinama u jugoistočnoj provinciji Kampot", rekao je pilot Tep Sitha.

Vezani članci Branko Vojković (Foto: nestali.hr) Nakon 9 dana pronašli muškarca nestalog kod Sinja: Bio je na zagrebačkom kolodvoru Ronioci u potrazi i pretrazi najstarije olupine (Foto: Dnevnik.hr) - 4 U njegovim ljepotama mogu uživati tek rijetki: Pogledajte kako izgleda najstarija olupina broda u Jadranu

Zasad je nepoznato ima li preživjelih, no šanse da se pronađu živi putnici nakon što je više od 2.000 vojnika dva dana po lošem vremenu pretraživalo planine Kom Chhaye su gotovo nikakve.

"100% smo sigurni da je riječ o olupini nestalog zrakoplova, no razlog nesreće znat ćemo nakon analize 'crne kutije'", izjavio je direktor sigurnosti zračnog prometa Keo Sivorn.

Zrakoplov je s radara nestao u ponedjeljak tijekom leta iz Siem Reapa gdje se nalaze nadaleko poznati hramovi Angkor Wat prema ljetovalištu Sihanoukville.

U zrakoplovu tvrtke PMT Air bili su i ruski kapetan, dva kambodžanska kopilota, inženjer i dvije stjuardese.