Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Profesorica vodila ljubav s dvostruko mlađim učenikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Janet Lea Hughes, 32-godišnja profesorica, uhićena je u ponedjeljak navečer u Titusvilleu, kada su je dvojica policajaca u civilu zatekla ispred crkve kako vodi ljubav s dvostruko mlađim muškarcem.

Policija je zatekla Janet kako leži u kombiju koji je bio parkiran ispred Presbeterijanske crkve.

Pročitajte i ovo Slovenski specijalci, ilustracija Velika akcija Slovenski specijalci upali u osnovnu školu: Uhićena je učiteljica Slika nije dostupna Priznali krivicu Epilog zabranjene ljubavi iz Maribora: Profesorica i učenik kažnjeni s po jednom godinom zatvora

Policajci su se sastali u 17 sati u crkvi kako bi raspravljali o jednom neriješenom slučaju. Ugledali su kombi u kojem su zatekli učiteljicu i učenika kako vode ljubav', kažu iz policije.

Škola u kojoj profesorica radi obaviještena je o incidentu te zajedno s policijom istražuje prirodu odnosa njihove zaposlenice i učenika. Dvoje ljubavnika reklo je policiji da njihova veza traje već neko vrijeme.

Protiv Huges podignute su dvije optužnice; u jednoj je optužena za nedopuštene seksualne radnje s maloljetnikom, a po drugoj za pokušaj izvršenja seksualnih radnji s maloljetnikom.

Profesorica Huges do sada nije bila kažnjavana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene