Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć majke

Prodala kuću za kćerkine plastične operacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je smršavjela 50 kilograma, 34-godišnja Britanka Sally Spaticchia iz Wilmslowa nije bila sretna. Smetao joj je višak kože koji je ostao kao posljedica drastičnog mršavljenja. Kako nije imala novac kojim bi platila operaciju za uklanjanje viška, u pomoć joj je priskočila majka.

Nakon mršavljenja, kozmetička operacija od 20.000 funti, trebala je ponovno obnoviti izgled 34-godišnjakinje. Ona si to nije mogla priuštiti, ali nije računala na darežljivost svoje majke Marlene, koja je prodala 280.000 funti vrijednu kuću kako bi platila opercijski zahvat za kćer, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion...

'Majci ne mogu dovoljno zahvaliti, ona je uistinu najbolja majka na svijetu koja mi je pomogla da ostvarim svoj san’, rekla je Saticchia te dodala kako su njezini problemi počeli još u školskoj dobi. ‘Bila sam pretila, a jela sam kako bi se osjećala bolje nakon što su me maltretirali u školi. 2002. odlučila sam da moram nešto poduzeti, pa sam otišla hipnotizeru i uz njegvu pomoć izgubila gotovo 20 kilograma’.

Nakon toga, počela je odlaziti u teretanu u Wilmslowu te je izgubila još nekoliko kilograma u osam mjeseci. ‘Imala smo mngo suvišne kože, naročito na bedrima i rukama. Zaista sam se osjećala neugodno i umjesto da stanem u uski top i hlače što sam oduvijek sanjala, izgledala sam kao ispuhani balon. Pokušala sam sakriti višak kože, ali imala sam problema sa samopouzdanjem. Mama je vidjela koliko sam očajna, izgubila sam težinu, ali ispalo je da sam imala više samopouzdanja kada sam bila debela.’

To je bilo kada je njezina majka priskočila je u pomoć i prodala svoju kuću te kupila manji dom. ‘Nije mi ništa rekla dok se kuća nije počela prodavati za slučaj da je pokušam odgovoriti od toga. Odlučila je što želi učiniti. Samo je htjela da ja budem sretna’, kaže Sally. Uslijedio je niz operacija u razdoblju od 2005. do 2008. koje su oštale 21.000 funti.

‘Nakon svake operacija bila sam sve zadovoljnija rezultatima. Postepeno, moje je tijelo izgledalo onako kako sam ja to željela. Moji kolege počeli su komentirati moju veličinu, pa sam i osjećala veće samopouzdanje. Prošlo sam ljeto bila na odmoru u Turskoj i prvi sam put nosila bikini. Osjećala sam se odlično. Ponosna sam na svoje tijelo i za sve to zahvaljujem mami’, zaključila je Sally.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene