Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pripadnici vojnih snaga Europske unije u Bosni i Hercegovini (EUFOR) u utorak rano ujutro pretražili su kuće u vlasništvu članova obitelji Ratka Mladića tragajući za informacijama koje bi mogle pomoći u pronalaženju bivšeg čelnika bosanskih Srba optuženog za ratne zločine.


Iz zapovjedništva EUFOR-a u Sarajevu priopćeno je kako su pretražene kuće u kojima žive Milica Avram, Mladićeva sestra, te njegova šogorica Radinka Mladić. Akcija je izvedena na području istočnog Sarajeva, a tijekom operacije koja je protekla bez izgreda vojnici EUFOR-a zaplijenili su dokumentaciju koja će biti dodatno analizirana. 

Vezani članci Slika nije dostupna Znanstvenik otkrio tajne pretraživanja putem Googlea Slika nije dostupna SKRIVENE mogućnosti Googleove tražilice...

>> Ratko Mladić je tempirana bomba?

>> VIDEO: Kako bi danas mogao izgledati Ratko Mladić

Priopćeno je kako je operacija potrage za dokazima o Mladićevu kretanju provedena na zahtjev Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju. Također se ističe kako je to dio šire regionalne strategije tijekom koje je do sada provedeno više sličnih akcija usmjerenih protiv osoba za koje se sumnja da pomažu Mladićevo skrivanje na teritoriju Srbije.