Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbogom Betty!

FOTO Preminula baka Betty - najsimpatičnija baka društvenih mreža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Betty Jo Simpson, poznatija kao grandmabetty33 - baka s Instragrama, preminula je osam mjeseci nakon što joj je dijagnosticiran rak pluća.

Betty Jo Simpson (80) iz američke savezne države Indiane, preminula je od raka pluća, objavljeno je na njezinom Instagram profilu kojeg joj je otvorio unuk. Grandma Betty, Cancer Fighter, Follower of Jesus piše na njezinom Instagram profilu na kojem je imala gotovo 700.000 sljedbenika, a među njima i neke od najpoznatijih zvijezda poput Pharella.

Pročitajte i ovo Škola Godine su samo broj VIDEO Nikada nije kasno! Baka prvi put sjela u školske klupe s 92 godine Ilustracija - 1 Imaš pravo, ostvari ga Preventivni pregledi besplatni su i bezbolni, a spašavaju život: Doznajte kako provjeriti svoje zdravlje

'Iako baka Betty nije više s nama fizički, ona će zauvijek biti u srcima tisuća ljudi s kojima je bila u kontaktu svaki dan', objavio je sinoć unuk na njezinom Instagram profilu, uz fotografiju njezinog psa Harleya koji leži sam na bakinoj stolici za ljuljanje.

VIDEO Jesu li pretjerali? Ovako su preplašili baku...

Javnost je za baku Betty saznala kada joj je dijagnosticiran rak, a njezin 18-godišnji praunuk Zach Belden odlučio je dokumentirati njezin ostatak života.

 Iako u poodmaklim godinama, baka Betty je pomoću praunuka shvatila moć i utjecaj društvenih mreža, a naučila je i snimati selfije. 'Voli sve i budi dobar prema svakom. To je glavna stvar', poručila je baka jednom prilikom kad ju je unuk pitao što je najvažnija lekcija koju je naučila u životu i koju bi htjela podijeliti s drugima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene