Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjenjivo, ali lijepo

KUPANJU JOŠ NIJE DOŠAO KRAJ Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sljedećih dana čeka nas dosta sunčanog vremena, ali neće biti baš posve stabilno. Do kraja tjedna svaki dan može pasti i neki lokalni pljusak, no bit će toplije, oko 28 stupnjeva.

Nakon prolaska ciklone preko naše zemlje, nad nama opet jača polje visokog tlaka koje nam donosi sunčanije i toplije vrijeme, pogotovo u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imate produženi vikend? Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje i koji je dio Hrvatske dobar izbor za slobodne dane Slika nije dostupna moguć pokoji pljusak Iskoristite ovaj sunčani praznični dan, evo kad stiže promjena

Idućih dana djelomice i pretežno sunačno, ali ne i sasvim stabilno. Poslijepodnevnih pljuskova bit će u Dalmaciji, a tek rijetko i u unutrašnjosti Hrvatske. Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, a na Jadranu bura i sjeverozapadnjak. Temperatura u porastu. Na južnom dijelu zbog blizine ciklone danas će još povremeno biti više oblaka, pa i grmljavinskih pljuskova. U ostalim krajevima sunčano i dosta toplo, ali na Jadranu - osobito u velebitskom kanalu još uvijek i dosta vjetrovito jer će bura ujutro imati i olujnih udara. Jutarnja temperatura između 16 i 18, u gorskoj Hrvatskoj oko 13 stupnjeva, a na Jadranu između 17 i 21.

I u drugom dijelu dana u unutrašnjosti će biti sunčano ili vedro. Bit će i još toplije nego jučer, ali još će biti i umjerenog sjeveroistočnog vjetra. Najviša temperatura od 26 do 28.

I u istočnoj Hrvatskoj sunčano, toplo. Temperature će se i ovdje popeti do najviše 28 stupnjeva, a puhat će umjeren istočni vjetar.

Sunčan dan i za gorski dio zemlje gdje će doduše biti malo svježije nego u ostalim krajevima, no barem bez kiše i jakog vjetra. Temperature od 22 do 24, a na Jadranu do najviše 28 stupnjeva. Bura će biti slaba do umjerena.

Najviše oblaka bit će na južnom dijelu Jadrana gdje će zbog blizine ciklone danas biti još i dosta nestabilno. Povremeno su mogući lokalni grmljavinski pljuskovi, a zapuhat će umjeren jugozapadnjak.

Nakon kiše i bure more se ipak malo rashladilo, ali temperatura će opet polako rasti.

Sljedećih dana čeka nas dosta sunčanog vremena, ali neće biti baš posve stabilno. Do kraja tjedna svaki dan može pasti i neki lokalni pljusak, no bit će toplije, oko 28 stupnjeva

Na Jadranu sunčano i to osobito na sjevernom dijelu. U Dalmaciji, posebno na krajnjem jugu, mogući su i poslijepodnevni pljuskovi praćeni grmljavinom. Sunčanije i toplije do kraja tjedna, a najviše pljuskova očekuje južni dio Jadrana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene