Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Parizu

POŽAR U LUKSUZNOM HOTELU Vatru gasi 60-ak vatrogasaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik pariških vatrogasaca kazao je da nema ozlijeđenih. Ritz se treba otvoriti ove godine, nakon više od tri godine obnove.

Šezdesetak vatrogasaca bori se u utorak s vatrom na krovu luksuznog pariškog hotela Ritz na Trgu Vendome u središtu grada, kazali su dužnosnici.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Glasnogovornik pariških vatrogasaca kazao je da nema ozlijeđenih. Ritz se treba otvoriti ove godine, nakon više od tri godine obnove.

"Glavni je cilj spriječiti širenje vatre," rekao je glasnogovornik vatrogasne službe.

Omiljeno mjesto Coco Chanel i Marcela Proousta, te najdraža lokacija za ispijanje pića Ernesta Hemingwaya, Ritz Paris je zadnji put obnavljan početkom 1979. nakon što ga je kupio Mohamed al-Fayed.

Bilo je to i posljednje mjesto na kojem su zajedno boravili njegov sin Dodi al-Fayed i britanska princeza Diana. Ubrzo nakon što su napustili hotel u ljeto 1997. poginuli su u prometnoj nesreći u pariškom tunelu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene