Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svoj je dom, obitelj Mahira Rakovca, pustila jedino kameru Nove TV.


U novoj epizodi emisije Provjerenog donosimo potresnu priču o samoubojstvu dječaka koje je potreslo cijelu regiju. 

Vezani članci Hrvoje Visković, glasnogovornik Županijskog suda u Zadru (Foto: Dnevnik.hr) Sud u Zadru: "Odluka o pritvaranju mladića nije donesena pod pritiskom medija. Žrtva još nije ispitana" Prosvjed pred Županijskim sudom u Zadru (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Prosvjed u Zadru: "Sude nam prema tome kako smo obučeni i tko stoji iza nas, vraćaju nas u feudalno doba"

Obitelj Mahira Rakovca našoj novinarki otkrila je da jedino što žele jest da sudbinu njihovog sina ne doživi više ni jedno dijete. Provjereno stražuje: Iako su svi sve znali, zašto su šutjeli?

'Moj sin je sjedio sat vremena na otvorenom prozoru i samo stalno mislim šta je mislio tih sat vremena. Zašto nisam izašla jer to je na osmom spratu. Zašto nisam izašla? Slučajno? Zašto nisam imala potrebu da izađem tih sat vremena, u toku tih sat vremena?' pitanje koje će cijeli život mučiti Mahirovu mamu Alisu.

Njezinog su sina prijatelji iz razreda silovali, kako u Bosni kažu, oklagijom. Ali Mahir nije bio jedini. Zasad je poznato da je žrtva vršnjačkog zlostavljanja bio još jedan dječak.

'Oni su najprije ubili boga u njemu, a onda je Mahir ubio svoje tijelo', kazao je njegov poočim Dubravko. Ostatak ovog tragičnog događaja donosimo večeras u emisiji Provjereno.

Provjereno donosi još jedan slučaj koji država ne može riješiti i to već tri godine. Konji koji tumaraju Sunjom i uništavaju sve na što naiđu, a umjesto da kazni vlasnika država mu - dodjeljuje poticaje.

Novinarka Provjerenog istražila je koliko često poslodavci od mladih djevojaka traže seks, a rezultati do kojih je došla pokazali su - jako često. Tražeći posao našla je seksualne zlostavljače!

Priča o snazi duha i volje, priča koja je jedinstvena u svijetu. Mlada košarkašica iako nema nogu, uspješna je profesionalna sportašica, i to s protezom poput Oskara Pistoriusa.

Ne propustite današnje izdanje Provjerenog u 22:00 h!