Talijanska nacionalna vatrogasna služba objavila je na Twitteru fotografiju potresom razorenog gradića Amatrice snimljenu iz zraka. Šteta koju je potres napravio, dramatično je vidljiva na njoj.


Jeziva fotografija iz zraka posljedica razornog potresa jačine 6 stupnjeva, koji je pogodio središnju Italiju i gradić Amatrice, objavljena je na društvenim mrežama.

Vezani članci Rušenje prve kuće koja je stradala u potresu - 4 Borba sa (sporom) obnovom: "Nemam što očekivati jer znam da je to prazan hod. Razočarani smo. Pustili su nas kao na otoku" Rušenje kuće koja je stradala u potresu - 1 Više od godinu dana prošlo je od potresa, a srušena tek druga kuća: ''Mučno. Djeca kao da znaju, kao da si ih s lanca pustio. Oslobode se i viču 'doma!'''

Fotografija koju su objavili talijanski vatrogasci, prikazuje samu staru jezgru gradića, koja je gotovo u potpunosti devastirana potresom.

Podsjetimo, dosad broj smrtno stradalih u razornom potresu koji je pogodio širu regiju u središnjoj Italiji neprestano raste, a strahuje se da bi i dalje moglo biti tako.