Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JUTRO POSLIJE

Srpski političar Čedomir Jovanović divljao u kafiću, odveden na policiju: "Da me nisu napali, ništa se od ovoga ne bi dogodilo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vođu Liberalno demokratske stranke u Beogradu Čedomira Jovanovića, policija je odvela nakon što je u srijedu večer napravio incident u jednom lokalu na Novom Beogradu, javlja Tanjug pozivajući se na beogradske medije.

Mediji javljaju da se Jovanović verbalno sukobio sa zaposlenicima lokala, a potom lokal gađao kamenom, te dodaju da je taj nekadašnji suradnik premijera Srbije Zorana Đinđića, u posljednje vrijeme više puta upao u slične nevolje.

Jovanović je nakon pada Slobodana Miloševića 2000. godine bio šef zastupničke skupine vladajuće koalicije Demokratska opozicija Srbije u Skupštini Srbije, a potom i potpredsjednik Vlade Srbije.

Jovanović je za Telegraf izjavio da se ništa ne bi dogodilo da nije napadnut i da ovo nije prvi put da je meta napada navijačkih skupina.

"Baš me briga što pišu tabloidi. Ovdje su kamere i oko ovih zgrada su kamere, neću pričati ništa dalje. To je sve snimljeno, pa neka se gleda. Neka slave ti huligani, ali ja im se neću sklanjati s puta. Ovdje živim, tu mi je obitelj i tko god misli da ću se ja sklanjati njima s puta, vara se", rekao je Jovanović u razgovoru za Telegraf.

"Jesam li bacio stolicu u staklo, jesam, zato što oni samo taj jezik razumiju i niti jedan drugi", dodao je Jovanović. Kaznenu prijavu neće podnijeti. "Da nisu došli, da me nisu napali, ne bi ništa od toga bilo", zaključno je rekao Jovanović. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene