Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena kosa nestale djevojčice

Steže se obruč oko serijskog silovatelja u Srbiji: Više od 200 policajaca i snajperista traga za ''Malčanskim berberinom''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije pet dana u Srbiji je nedaleko od Niša nestala 12-godišnja djevojčica. Policija i sve raspoložive snage danima tragaju za njom, a sada se pojavila sumnja da je s njezinim nestankom povezan zloglasni "Malčanski berberin", višestruki silovatelj koji je takav nadimak dobio jer svojim žrtvama prije silovanja odreže kosu.

Policija u Srbiji intenzivno traga za Ninoslavom Jovanovićem, višestrukim silovateljem poznatim pod nadimkom "Malčanski berberin" (brijač, šišač, op.a.) kojeg se povezuje s nestankom 12-godišnjakinje prije pet dana nedaleko od Niša.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON NEKOLIKO MJESECI Strava u rudniku - ugušilo se osam rudara, 20 ozlijeđenih: Utvrđen niz propusta, podignuta kaznena prijava Ilustracija strah od otkaza Tvornica iz pakla: Radnici do jučer nosili pelene, a sad rade na tropskim temperaturama

Kako piše Blic, u štali pored kuće u selu Orešac, nedaleko od Niša, pronađena je kosa za koju se sumnja da je od nestale djevojčice. Jedan je mještanin policiji prijavio da je u utorak vidio Jovanovića i djevojčicu u blizini pruge kod Niša, doznaje srpski portal. Tijekom dana policija je otkrila da je netko provalio u tri kuće u okolnim selima i tamo prespavao te uzeo hranu. Vlasnik kuće u Orešcu, u kojoj je Jovanović najvjerojatnije bio s djevojčicom, kazao je za Blic da je za sve saznao od policije te da je šokiran.

U intenzivnu potragu uključeno je više od 200 policajaca, pasa tragača i snajperista koji su opkolili područje na kojem se, navodno, nalazi Jovanović, pišu srpski mediji. 

Policija vjeruje da je djevojčica živa

Šef policije Vladimir Rebić u srijedu navečer je posetio selo Orešac i kuću u kojoj je boravio Jovanović,a prethodno je posjetio i obitelj nestale djevojčice, javlja Telegraf.

''Vjerujem da je živa na temelju jako puno dokaza. Također, smatramo da je počinitelj ovog zločina Ninoslav Jovanović. Imamo jasne dokaze da je on ukrao jedno vozilo, u njemu su nađeni njegovi otisci i tragovi koji ukazuju da je s njim bila djevojčica. Nesporno smo utvrdili da su jedno vrijeme boravili ovdje, da su prespavali i hranili se'', rekao je Rebić i istaknuo da će se potraga za Jovanovićem i djevojčicom nastaviti i tijekom noći.

Zloglasni Jovanović nadimak Malčanski berberin dobio je zbog toga što je svoje prijašnje žrtve prije silovanja ošišao, a dvanaestogodišnjakinja, čiji se nestanak povezuje sa serijskim silovateljem, nestala je 20. prosinca na putu do škole. Četiri dana kasnije je u jednom selu kraj Niša pronađen njezina školska torba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene