Policija u Velikoj Britaniji, ilustracija (Foto: AFP)
Policija u Velikoj Britaniji, ilustracija (Foto: AFP)

Da se izreka ''tko se mača laća, od mača i pogiba'' ponekad može ostvariti pokazuje slučaj koji istražuje britanska policija. RIječ je o smrti muškarca na jugoistoku Londona za kojeg se vjeruje da se slučajno sam ustrijelio gađajući drugog, javlja u ponedjeljak Sky News.


Policija je potvrdila da je dobila dojavu o sumnjivoj aktivnosti u nedjelju poslijepodne. Nešto kasnije začula se pucnjava i pozvani su naoružani časnici i hitna pomoć. Na mjestu događaja nađen je ozlijeđeni muškarac u dvadesetim godinama koji je ubrzo preminuo od ozljeda nanesenih vatrenim oružjem, prenosi Sky News.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Policija objavila: Uhićeni muškarci koji su u Petrinji izboli mladiće i ostavili ih na cesti da leže u vlastitoj krvi Rasprava o brexitu, Boris Johnson (Foto: AFP) Novi udarac za Johnsona: Britanski parlament podržao amandman o odgađanju glasanja o brexitu

Lokalni mediji prenose izjave očevidaca koji su rekli da je mlađi muškarac želio ustrijeliti drugog čovjeka, ali je slučajno pogodio sebe. "Metak se odbio od prozora automobila, možete vidjeti tragove", rekla je jedna 56-godišnja žena koja živi u blizini mjesta pucnjave.

"On je došao upucati nekog drugog, ali je na kraju pogodio sebe", kazala je ona. Također, rekla je da je mladić koji je navodno bio meta ostao tamo i snimao tijelo preminulog mobitelom.

Muškarac koji je želio ostati anoniman rekao je da je čuo tri ili četiri različite verzije događaja. Po jednoj ga je ustrijelio čovjek na mopedu, po drugoj netko iz automobila, a po trećoj verziji sam se ubio i to slučajno. (Hina)