Policija u Velikoj Britaniji, ilustracija (Foto: AFP)
Policija u Velikoj Britaniji, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp

Da se izreka ''tko se mača laća, od mača i pogiba'' ponekad može ostvariti pokazuje slučaj koji istražuje britanska policija. RIječ je o smrti muškarca na jugoistoku Londona za kojeg se vjeruje da se slučajno sam ustrijelio gađajući drugog, javlja u ponedjeljak Sky News.


Policija je potvrdila da je dobila dojavu o sumnjivoj aktivnosti u nedjelju poslijepodne. Nešto kasnije začula se pucnjava i pozvani su naoružani časnici i hitna pomoć. Na mjestu događaja nađen je ozlijeđeni muškarac u dvadesetim godinama koji je ubrzo preminuo od ozljeda nanesenih vatrenim oružjem, prenosi Sky News.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici: Kamion se prevrnuo u sudaru s automobilom Jadranka Palm (Foto: Provjereno) Majka Siniše Palme prvi put progovorila o njegovoj smrti: "Znao mi je reći, što manje znaš, to bolje za tebe"

Lokalni mediji prenose izjave očevidaca koji su rekli da je mlađi muškarac želio ustrijeliti drugog čovjeka, ali je slučajno pogodio sebe. "Metak se odbio od prozora automobila, možete vidjeti tragove", rekla je jedna 56-godišnja žena koja živi u blizini mjesta pucnjave.

"On je došao upucati nekog drugog, ali je na kraju pogodio sebe", kazala je ona. Također, rekla je da je mladić koji je navodno bio meta ostao tamo i snimao tijelo preminulog mobitelom.

Muškarac koji je želio ostati anoniman rekao je da je čuo tri ili četiri različite verzije događaja. Po jednoj ga je ustrijelio čovjek na mopedu, po drugoj netko iz automobila, a po trećoj verziji sam se ubio i to slučajno. (Hina)