Policajci su u Mariboru zaustavili su 20-godišnjaka za kojeg su utvrdili da je vozio iako nema položen vozački ispit. Kada su pogledali njegov automobil, šokiralo ih je loše stanje automobilskih guma. Vozilo su mu oduzeli, a 20-godišnji mladić zaradio je novčanu kaznu.

Galerija


''A mislili smo da smo sve vidjeli'', komentirali su slovenski policajci nakon što su u Mariboru zaustavili 20-godišnjaka, piše 24ur. Utvrdili su da mladić vozi, iako nema položen vozački ispit, no to nije ono što je šokiralo policijske službenike.

Vezani članci Slovenska medicinska sestra Vapaj slovenske medicinske sestre: ''Jednostavno ne razumijem. Svi govore da smo mi ovce, tko je točno ovca? Ovo je alarm!'' koronavirus, Slovenija Glazbenik iz Ljubljane o policijskom satu u Sloveniji: "Centrom Ljubljane hodaju specijalci, kontroliraju i kažnjavaju ljude"

Naime, kad su htjeli utvrditi tehničku ispravnost automobila, policajce je iznenadilo stanje automobilskih guma koje su bile toliko istrošene da nikome nije jasno kako se mladić uopće usudio izići na cestu.

Kako piše 24ur, policajci su mu automobil odmah oduzeli i kaznili ga s 400 eura zbog neispravnih guma. Protiv 20-godišnjaka je pokrenut i optužni prijedlog jer je upravljao automobilom bez vozačke dozvole.