Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službenim pištoljem

Policajac pregazio ženu pa se ubio, a ona je preživjela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac iz Vlasotinca u Srbiji izvršio je samoubojstvo u središtu Leskovca nakon što je svojim automobilom udario 44-godišnju pješakinju.

Policajac je pregazio ženu izvan pješačkog prijelaza, a kada je shvatio što je učinio, izvadio je službeni pištolj i pucao sebi u glavu pred očima prolaznika  i televizijskih ekipa koje su snimale mjesto nesreće. Kako piše Press, trenutak samoubojstva nije snimljen, ali vidjeli su ga građani koji su u šoku gledali što je policajac učinio.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva

Nesreća se dogodila u 15:10 sati kada se 34-godišnji policajac vraćao s posla. Automobilom marke 'jugo' nedaleko od pješačkog prijelaza naletio je na ženu koja je prelazila ulicu. Kada je nekoliko metara dalje zaustavio automobil, odmah je pozvao Hitnu pomoć i prometnu policiju. Do dolaska Hitne pomoći i ophodnje policajac je, prema izjavama očevidaca, ukazivao pomoć ozlijeđenoj ženi.

'Istrčao je iz automobila i prvo je prišao ozlijeđenoj ženi. Onda su gotovo u isto vrijeme stigli i Hitna pomoć i policijska ophodnja i samo sam vidio da je ušao u policijski automobil. Nije prošla ni minuta i odjeknuo je pucanj, a svi koji smo stajali na cesti bili smo šokirani jer smo kroz zamagljeno staklo ugledali nečiju krvavu glavu', izjavio je jedan očevidac.

Prema neslužbenim informacijama, policajac je ušao u policijski automobil kako bi dao izjavu. Dok su njegovi kolege iz prometne policije pripremali zapisnik, on je izvadio svoj službeni pištolj i pucao si u glavu. Hitna pomoć ga je u nekoliko minuta prevezla u bolnicu, no tamo su samo mogli konstatirati smrt.

Kako piše Press, na tragičan ga je čin isprovocirala i grupa okupljenih građana koji su mu poslije nesreće neprekidno dobacivali da je ubojica, što je vjerojatno dodatno pogoršalo njegovo u tim trenucima ionako loše psihičko stanje.

Pješakinja je zadobila teže ozljede glave, vratnih kralježaka, nosne kosti, ali stanje joj je stabilno i nije životno ugrožena, piše Press.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene